Hejdå UPM!

Idag stängdes portarna till UPM för i sommar. Det var verkligen med blandade känslor som jag gick därifrån. Jag har haft så fina jobbarkompisar, de har verkligen tagit hand om oss hela långa sommaren. Åh, vad jag kommer sakna dem allihopa! Jag har inte en endaste dag klagat över att behöva åka till jobbet, jag har trivts så otroligt bra! 
 
Ett stort tack till er allihopa! TP med sina roliga storyn och med sitt härliga skratt som alltid fått våra egna magar att guppa av skratt. MS som alltid besvarat våra frågor om hur allt fungerar med "it's MAGIC!". GR som kallat oss till barnen. KB som nästan aldrig hade samma åsikt som mej, som jag alltid hade mycket att diskutera med. HE som hittade på en massa hyss åt de andra. EH som alltid tog en extra titt vad jag hade med mej för mat till jobbet. TH som berättade om sin traktor halva sommaren och om fisk andra halvan. AK som alltid hade något bra att tillägga under vilda diskussioner. Och sist, men inte minst, min arbetspartner MF som varit tvungen att stå ut med mej hela sommaren. Han som klantat sej emellertid, och han som jag alltid har haft roligt med när vi jobbat. Han som lärt mej allt som jag nu har i ryggsäcken när jag lämnade stället. Guldvärda är ni, precis varenda en utav er!
 
När man faktiskt tänker tillbaka så har vi hunnit med så fruktansvärt mycket roligt. 2 veckors stagnation med 8-15 timmars arbetsdagar, en hel helg i kyltornen med allt slem, tävling i vem som orkar äta upp en hel ylipäällikkö-ateria (WARNING!!! DON'T DO IT!!). Skrattar lite när jag tänker tillbaka, haha! 
 
Vad har jag då lärt mej under denna sommar? Ja, det är ALLT! Jag blev påmind häromdagen om att när jag kom till stället i april var jag t.o.m försiktig med att använda bultmaskinen, haha. Jag har lärt mej otroligt mycket under dessa fyra månader. Och det är nog tack vare att vi haft så fina människor runtomkring oss som faktiskt varit villiga att berätta, visa och förklara. Guldstjärna i kanten åt er!
 
Ni kommer att vara saknade! ♥  Och jag hoppas verkligen att vi ses igen nästa sommar!