Bättre måndag än det brukar vara

Härliga måndag och ännu härligare väder. Idag är en bra dag, bortsett från materiallära provet som jag har senare idag. Har håltimme just nu och borde läsa igenom lite om det vi har till provet, men gör jag det? - nej! Allt annat är så mycket roligare, som t.ex att ligga i sängen och bara vara allmänt lat. Måste dock aktivera mej senare ikväll, för har alltför många prov, deadlines och förhör jag måste läsa till så, blöh. 
 
Helgen spenderades hemma i Kållby med vänner och familj. Min bättre hälft satt inne denna helg i det militära, så honom får jag först se denna inkommande helg. Dock hade jag en sån förskräcklig huvudvärk hela helgen pga förkylningen så gjorde mestadels av tiden ingenting. Skönt ibland det också. Alltså skönt att göra ingenting, inte skönt att ha huvudvärk, duuh! 
 
Kom fram till under helgen att jag ska ta och skaffa min första tatuering. Så ska försöka göra en nästa helg när de har drop-in, woohooo. Jag vet exakt hur den ska se ut, men jag avslöjar ingenting ännu, hihi! 
 
Nu ska nudlar kokas, har ingen mat i kylskåpet för tillfället, hehe. Måste ta en sväng via butiken och handla hem lite ett och annat efter skolan. Jobbigt, men ett måste!
 
Trevlig måndag, kära ni!