Flyt inte bara genom livet - gör vågor!

Hejhopp i galopp! 
Så var den midsommarn förbi. Jag tillbringade hela midsommarhelgen vid svärföräldrarnas villa med en hel hop med människor. Det var riktigt skönt och avkopplande. Ett stort plus var att jag ÄNTLIGEN fick lite färg på kroppen. När solen var framme så gjorde vi ingenting annat än låg i solen och bättrade på våra brännor. Så nu behöver jag inte gå runt och vara kritvit mera, a big YAY for that. Varje dag var jag och fästmannen även ute på sjön o körde båt eller fiskade. Mysigt med lite kvalitetstid på tumanhand! 
 


   
 
Denna vecka på jobbet har hittills varit riktigt trevlig. Vi har hela tiden haft att göra, så tiden har gått snabbt. Först idag så insåg jag att halva tiden snart har gått och vi har bara 2 månader kvar. Men som tur får jag senare vandra omkring på området igen när det blir aktuellt med slutarbetet, wihiii! 

Denna soliga onsdag har jag spenderat med fästmannen hemma hos oss. Vi beställde resa till Umeå tills nästa helg, så gissa vem som är excited??? Ska bli kul att se lite annat än lilla Jakobstad. Dessutom har jag aldrig besökt Umeå tidigare, så det ska bli riktigt intressant. Förutom det så spelade vi playstation, CoD. Det gick inge vidare bra och jag blev bara mer och mer frustrerad när jag var så dålig. Stackars gubben som får sitta bredvid och höra hur jag surar och svär när jag inte kan. Sen när jag riktigt tappar tålamodet så slänger jag alltid ifrån mig kontrollen och vägrar att spela tills jag har lugnat ner mig eller tills han övertalar mig om att det går bättre i nästa match, haha.