Flygtur till Vasa nr. 2

Blev ingen ensamflygning idag heller pga att det blåste 10 knop. Istället blev det en flygtur till Vasa tillsammans med flygläraren, så det var ju heller inte så dåligt. Ska sen när jag är redo flyga en ensamflygning till Vasa. Måste erkänna att jag faktiskt tycker att detdär med att prata i radion när man ska längre bort är mycket invecklat. Det var svårt att veta vad man skulle kvittera tillbaka, eller att höra allt de sa till en när de babblade på som om de skulle fått betalt. Själva flygandet gick bra, men det var mycket att hålla koll på när man ska flyga, kolla på klockan, skriva ner tider man anländer till vissa punkter osv. 
 
Börjar känna mej aningen förkyld, och jag som inte har tid att bli sjuk nu. Har alltför mycket att göra, har ingen tid att ens titta i geografi böckerna. Borde ta mej i kragen och titta igenom kapitlen lite grann, bara jag får nån tid och ork. Vill helst bli godkänd så jag inte behöver ta om det på våren. Men vi får vänta och se, kanske jag med lite gnutta tur och talang klarar det? ;) 
 
Nu tänker jag bädda ner mej i sängen och försöka orka hålla ögonen uppe så jag får kollat igenom några kapitel ur geografi boken. Gonatt! 
 
Dessutom så har jag inga nya och fräscha bilder, så tyvärr får ni inga nya bilder nu sålänge jag har sådär mycket att göra!