Free Willy

Nu ska jag titta på en av mina favoritfilmer, Free Willy (synd bara att grafiken inte är världens bästa) Jag har alltid älskat den filmen, enda sen jag var liten. En vacker dag ska jag med egna ögon se en späckhuggare, och även andra valar. Det är min högsta dröm, och den drömmen har jag bestämt att ska uppfyllas.

Söndag

Snart är veckans tråkigaste dag över ännu en gång. Jag hatar verkligen söndagar, det enda positiva är ju att man får vara hemma från skolan. Var från moron till stallet och red Mama. Hon var inte alls nå sammarbetsvillig, så allt gick inte så bra som det brukar. Tänkte att kanske det går bättre med Zorro då vi tränar honom, han kanske är mera sammarbetsvillig. Men tror ni han var det? Han var inte heller sammarbetsvillig idag, så alla hade vi en dålig dag idag tydligen. Nå annat vettigt har jag inte gjort idag, och jag tänker inte heller göra nå mera vettigt ikväll.


nå bild från igår!

Venetziansk

Blev nog en helt lyckas venetziansk trots allt. Satt hela dagen här hemma och hade otroligt tråkigt. Sen en 10 tiden ikväll så for jag ut och köra med mamma och pappa. For sen till gamla hamn, eftersom vi skulle och hälsa på Pekka som hade villan där. Oj vad det vore härligt att ha en villa på ett sånt ställe, nära ett hav eller en sjö. Nåja, villan var så otroligt snygg, 3 våningar! Fick också höra om nå spökhistorier som också hade hänt vid dendär villan som Pekka hade varit med om, så lite läskigt var det ju också.
Nu blir det gonatt för mej.