My favorite place to be is inside of your hugs where it's warm and loving. I love you ♥

Hejsan hoppsan fallerallera! Pojkvännen är ut ur huset och bloggen kommer icke lida lika mycket nu som den gjort unden de senaste dagarna. Hihi!
 
Har haft mysiga och slappa dagar tillsammans med älskling. Kollade filmen Happy Gilmore idag, och den var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mej. Dock kunde man gissa sej fram hur det skulle gå i filmen, men det gör ingenting. Tog även två matcher i NHL på playstation2, men det gick som det gick. Vi behöver väl inte nämna att den andra matchen slutade 27-1? Ni kan väl själva räkna ut vem som förlorade rejält, morr! Blev en snabb kaffe med vännen P också ikväll innan de begav sej iväg hemåt. 
 
Ska sätta kameran i laddning nu ikväll, det börjar klia i fingrarna efter att inte ha använt kameran alls sen vi var till London. Så imorgon ska jag bege mej ut och fotografera hästarna lite. Sen blir det också kanske en ridtur tillsammans med bästavän A imorgon under eftermiddagen.Oj, vad jag har längtat! 
 

Nothing to write about

Hej hallå i stugan! Bloggen får stå tom medan jag spenderar tid med bästaste pojkvännen! ♥ Mera uppdatering senare när jag har tid och känner mej för att blogga!
 
Och ännu en sak; Matti är bäst!
 

My songs know what you did in the dark

Godmorgon, eller god eftermiddag kanske det heter. Har latat mej tillsammans med pojkvännen hela dagen tills nu. Är rastlös och kan inte ligga i sängen längre, så kände mej tvungen att stiga upp. 
 
Dagens planer är ännu halvt oplanerade, men har inte nån riktigt ork med att göra så mycket. En chillkväll låter mera rimligt i mina öron, så tror bestämt att det blir en lugn kväll idag också. Skönt med såna helger ibland. Så får vi se om det blir mera happening nästa helg istället. 
 
Och så får ni även dagens favoritlåt här: