Rest in Peace ❤️

 
Begravningen igår var så fin! Var moffa än befinner sig nu så vet jag att han är tacksam för en så fin ceremoni, för alla nära och kära som samlades för att säga farväl och för alla fina blommor som nu pryder hans grav. Jag är så tacksam för de nästan 22 åren som du funnits här för mig och för de fina minnen jag har av dig.  Du får fortsätta att spela dragspel i himlen för dina vänner och samtidigt hålla ett vakande öga på oss här nere på jorden. Vila i frid, moffa ❤️

Peedar åpåå

Vilken fantastisk dag det har varit idag. Jobbdagen bestod av team-work på hög nivå och årsservice på en bindmaskin. Nä hörni, det var så kul! Det enda negativa var att jobbdagen gick alltför fort, haha. Cyklade sen hemåt och för tillfället sitter jag bänkad i min sköna datastol, varifrån jag inte lär stiga upp från på minst en timme. Mina ben känns som spagetti, så imorgon tar jag en paus från cyklandet. Igår cyklade jag hela 45km, så det börjar verkligen kännas i både rumpan och benen. 
 
Helgen är snart här och på lördag blir det begravning av moffa. Det kommer bli så fint och det är han verkligen värd. Älskade moffa <3 Annars ska jag försöka hinna ut på ett par ridturer, kanske hoppa litegrann med skruttarna. Vi får väl se! 
 
Förlåt för oseriös bild!