Flyt inte bara genom livet - gör vågor!

Hejhopp i galopp! 
Så var den midsommarn förbi. Jag tillbringade hela midsommarhelgen vid svärföräldrarnas villa med en hel hop med människor. Det var riktigt skönt och avkopplande. Ett stort plus var att jag ÄNTLIGEN fick lite färg på kroppen. När solen var framme så gjorde vi ingenting annat än låg i solen och bättrade på våra brännor. Så nu behöver jag inte gå runt och vara kritvit mera, a big YAY for that. Varje dag var jag och fästmannen även ute på sjön o körde båt eller fiskade. Mysigt med lite kvalitetstid på tumanhand! 
 


   
 
Denna vecka på jobbet har hittills varit riktigt trevlig. Vi har hela tiden haft att göra, så tiden har gått snabbt. Först idag så insåg jag att halva tiden snart har gått och vi har bara 2 månader kvar. Men som tur får jag senare vandra omkring på området igen när det blir aktuellt med slutarbetet, wihiii! 

Denna soliga onsdag har jag spenderat med fästmannen hemma hos oss. Vi beställde resa till Umeå tills nästa helg, så gissa vem som är excited??? Ska bli kul att se lite annat än lilla Jakobstad. Dessutom har jag aldrig besökt Umeå tidigare, så det ska bli riktigt intressant. Förutom det så spelade vi playstation, CoD. Det gick inge vidare bra och jag blev bara mer och mer frustrerad när jag var så dålig. Stackars gubben som får sitta bredvid och höra hur jag surar och svär när jag inte kan. Sen när jag riktigt tappar tålamodet så slänger jag alltid ifrån mig kontrollen och vägrar att spela tills jag har lugnat ner mig eller tills han övertalar mig om att det går bättre i nästa match, haha.
 

Fluminlägg

Jag vet att det har varit tyst på le blogo nu i nästan en veckas tid, sorry! För det första så har jag mycket på gång i mitt privatliv och för det andra så är jag trött konstant. Blä! Midsommar är på intågande och jag har fortfarande inga klara planer på vad jag ska göra. Hemmakväll, villaliv eller Kalajoki? Men vi tar ingen stress över det. Sålänge jag får äta god mat är jag mer än nöjd, hehe. Näe, nu blir det sovdags för min del så jag orkar till jobbet redan kl. 6 imorgon. Nightynight!
 
 

Grattis till mig själv!

Happy birthday to me! 22 år och ålderskris, men jag fick inleda mitt liv som 22-åring på bästa möjliga vis - nämligen på jobb! Det blev övertid på jobbet igår och efter en 21 timmars arbetsdag så stupade jag i säng kl. 4:30 imorse. Fick ta ledigt från jobbet idag istället, men jag är nästan mera frustrerad än glad över det, haha. Min dag har istället gått åt att vara tacksam för de fina presenterna samt för alla gratulationer jag fått av nära och kära. Tusen tack, kära vänner! <3 Det värmer en gammal 22-årings hjärta.