Ingen sömn

Fick ingen sömn alls förra natten, bara vred och vände mej hela tiden. Kollade klockan hela tiden och den gick så otroligt slött framåt.. Trodde aldrig att natten skulle ta slut, och när det var dags att stiga upp så ville jag bara sova. Hade iallafall en 7 timmars arbetsdag idag, med en burana 600 gick det finemang, kände inte av ryggvärken eller huvudvärken efter den. Lämnade en stund på stan med mina tjejer + Rob sen efter jobbet, och sen en stund till systers innan jag kom tillbaka hem och tog fram gitarren. Det är hur kul som helst att spela gitarr, och det börjar faktiskt gå bättre.

Får väl hoppas på att jag sover bättre denna natt, för jag orkar inte med en natt till som den förra! Får väl försöka räkna får eller vadsomhelst. 

♪♫

Fick träffa hela gänget igår igen, och oj vad jag har saknat dem :') Var här hos mej och en sväng till mysinge, och resten av kvällen spenderade vi vid Sams! Idag däremot har jag inte gjort nånting, en sväng in till stan var jag med mamma och annars bara busat runt med Kenza här hemma.

Hittade en underbar låt som har fått spela nästan hela dagen idag:

En annan som också har fått spela många gånger är denna:

Dag 7 & 8

Dag 7

En hel dag kvar i Paris och vi hade inte nånting speciellt att göra så vi tog metron till ett ställe som var en bit ute på "landet". Där hittade vi nå "museum" med nå science och sånt, liknande som Heureka här i Finland. Gick på där en bra stund och sen fortsatte vi ut på stan en stund. Nå annat speciellt gjorde vi egentligen inte!Dag 8

Dags för hemfärd och dags att lämna mitt vackra Paris :( Tog vårt pick och pack och åkte till flygplatsen. Det var sjukt varmt där, och höll på att svettas ihjäl. Fick vänta lite mer än en timme innan vi fick stiga ombord på planet, och fick vänta en bra stund innan vi kom oss iväg. Än en gång fick vi njuta av den underbara utsikten där uppe. Hälsade på min kära moster när vi kom till Helsingfors, och sen började vi köra hemåt, och det tog runt 6 timmar innan vi var lyckligt hemma. 
Och så kan jag på samma gång visa vår "havsutsikt" från hotellrummet ;)