Simpsiö

Igår var det som sagt slalom på schemat. Gick ju.. hyfsat bra? Hade lite problem att hitta fram, eftersom gubbens navigator på telefonen fungerade helt fel. Påvägen dit ledde den oss till en kyrkogård och ville därefter ha oss att köra genom en skog. På hemvägen lurade den ut oss på en supersmal väg och ville senare att vi skulle köra efter ett snöskoterled. Tummen ner för Nokia! Nåväl, efter nästan 4 timmar som inkluderade två dundersnygga vurppor mitt i backarna med skidorna långt åt pipsvängen så var vi klara för avfärd hemåt. Mycket lyckad dag, trots att jag inte ränt på flera år!

Slalom

Ska så småningom bege mej tillsammans med gubben mot Lapua för att RÄNNA SLALOM! Jag som annars hatar att ränna, och som inte har ränt slalom på 5 år ska nu ut i backen.. Jag lider med er ifall ni på något konstigt sätt råkar vara där på samma gång som mej, men jag ger er ett råd: SE UPP I BACKEN!


Ungefär såhär duktig kommer jag väl vara!

Dagens saknad:

Idag saknar jag min gamle, tjatiga lurvboll! Tyvärr befinner han sig hos mormor i grannstugan sålänge vi har systers hund här på dagis när hon är till London.

Vackra, vackra, vackra Moku ♥