Hej från Vasa!

haha, alltså fjanthäst <3 
 
Ett stort HEJ från Vasa! Jag har hittat tillbaka hit efter ett suveränt påsklov. Första dagen efter lovet gick förvånansvärt snabbt och ännutill blev de två sista lektionerna idag inhiberade, woppaa. Har istället hunnit göra lite skolarbeten med C, tjattrat om påsklovets händelser med kämppisen över middag (ris och broiler, masterchefs!!!), och gjort klart en skoluppgift. Min förkylning valde att återvända till min kropp, så jag ska bota den med att tappa upp ett varmt bad och bara chilla idag. Imorgon får jag återvända till mitt vackra Katternö igen, så det blev bara en snabbvisit hit till Vasa även denna vecka. Men det gör absolut ingenting! ;)

Studielivet när det är som värst!

Här var det tomt, I'm so sorry! Jag har tagit vara på de lediga dagarna jag haft, haft feber, spelat CoD med fästmannen och annars bara tagit det riktigt lugnt. Har inte kunnat göra så mycket när febern och flunssan slog till. Är fortfarande inte helt i skick, så får ha så lov att ta det lugnt ett par dagar framöver också. Skulle så gärna ha velat åka ut på en massa ridturer nu när vägarna ÄNTLIGEN är i gott skick.
 
Imorgon är det back to school igen som gäller. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser listan på alla uppgifter, inlämningar, rapporter, tenter och föredrag som ska göras. Idag är igen en sån dag när jag verkligen ifrågasätter mej själv att VARFÖR jag gjorde ett så dumt val och började på ingenjörsutbildningen.. 
 
För tillfället håller jag på och kockar ihop dagens mat åt familjen. Det blir något så exotiskt, något alldeles speciellt. Något som inte är svårt, men heller inte för enkelt att tillreda. Makaroner och maletkött. haha! Sen fortsätter denna soliga dag med att jag sitter inne och läser till morgondagens tent i tribologi. Gotta love life! Iallafall vet ni nu att jag fortfarande är vid liv, med nöd och näppe. Pusshäääj! 
 
 

Ledig tisdag!

Hälå!
Ledig dag idag, så skönt! Struntade i den enda lektionen jag hade idag och följde med kämppisen till hennes skola och sen traskade jag ensam hem tillbaka. Mycket roligare att vara ute i det härliga vädret än att sitta inne på en tråkig lektion. Ska göra lite skolarbeten nu när jag ändå har lite tid innan jag sen ska hämta kämppisen och styra kosan mot Combo loppiset. Yay! 

Tar påsklov redan imorgon och tar ledigt fram tills nästa veckas tisdag. Så på onsdag tar vi nya tag igen med skolan och hoppas på att skolmotivationen återvänder tills dess. Har redan tänkt ut så mycket roligt jag ska hinna med under det korta påsklovet. För det första så ska jag försöka hinna ut på så många ridturer som möjligt! Hann inte och var riktigt trött efter resan till Västerås, så det blev inga ridturer under helgen som var. 
 
Dags att återvända till skolarbeten med en kaffemugg och CCR som spelas ur högtalarna. Ha en fin tisdag! :)