Bildbomb

Hade iallafall inte tråkigt på venetziansk, utan körde iväg med Miila till stan och sen vidare till Sams villa. Var där en bra stund med folket och sen till systers och satt där resten av kvällen innan vi sen körde iväg hemåt!
Jag & Sam
( Förlåt Miila, jag lånar en av dina bilder (a) )

Kan på samma gång visa en bild från förra onsdags då vi var till Cafe Fredrika och lyssnade då Riku & Jomppa spelade gitarr och sjöng. Duktiga grabbar!

Daniel ritade en bild av mej, och jag tycker den blev så otroligt söt, haha! Är den inte lik mej?
Har historia förhör imorgon, så har försökt läsa lite till det nu ikväll.. Och psykologi förhör på fredag, huhhuhh! Men det är ju redan onsdag imorgon vilket betyder att det är snart helg igen, FANTASTISKT! På fredag ska vi flygare (beroende på vädret) kanske och glidflyga, ser verkligen framemot det!

Venetziansk

Glad venetziansk till er alla (:
Ska tillbringa denna kväll med Miila och Niina någonstans. Vi vet ännu inte riktigt var, antagligen lite här och där.. men det lär ju synas ;)

Förkyld

Jag har blivit förkyld, huvudvärk och täppt i nästan, pöööörfekt! Tungt i skolan att sitta och lyssna på en massa historia och psykologi med ett bankande huvud. Ändå for jag till stan på spotlight en stund mot kvällen för att få se lite folk och för att lyssna då Riku och Joni sjöng och spelade vid Cafe Fredrika, duktiga killar!
Igårkväll var det föräldramöte för oss som går på flyglinjen. Vi skulle alla samlas vid Kronoby flygfält för en pratstund och sen fick man för en liten slant fara iväg o flyga med ett ultralätt plan. Det var UNDERBART! Fick t.o.m styra planet helt själv där uppe i det blå.
Nu borde jag snart läsa på lite läxor och sen försöka sova innan det sen är dags att stiga upp igen för en ny skoldag! Konstigt nog trivs jag så bra där i skolan så jag tycker allt ändå går fort :)
Kollade genom nå gamla bilder, och fy vad jag saknar folket som man umgicks med på rasterna sista året vi var där i Sursik. Speciellt DAVID, som jag inte har sett sen skolan slutade! Äh, ska försöka tänka på det som jag fortfarande har kvar framför mej i Kronoby gymnasium istället för att tänka på det som varit :)