Hemhemma i Katternö

Inlägget här nedanför var en bloggrape utav syrran, men den kan lika bra få stå kvar. Har ju faktiskt världens bästa syster! Hon var så snäll som kom till Vasa igår och höll mej sällskap. Spelade alfapet, laga gårrgoo mat och skrattade så magen guppade tills jag fick sixpack. nästan! 
 
Är hemma i Katternö nu, superskönt! Kul att få se alla djuren och familjen. Ska senare ikväll och krama livet ur pojkvännen, wihiiiiii! Dör lite av lycka. Annars ska jag bara vara HEMMA och njuta av att få vara på landet nu igen. Löööööv this place, lixom! 
 
 
 
 
 
 

Nystädat

TADAAAAAA! Lägenheten är nystädad. Snöggt va? Klockan är inte ens mycket, och jag har redan hunnit vara i skolan och städat här. Hade idag en lektion i grunderna i data, typ? Kuuul juh! Satt bara framför datorerna och klickade oss in på en massa sidor vi tydligen ska börja använda. Mihihi, chiiill lektion.
 
Väntar som bäst på att bästa sistaah ska börja släpa sitt arsle över hit till Vasa. Så blir det antagligen en spelkväll med henne, och lite matlagning. Sen behöver jag bara orka med en lite längre dag i skolan imorgon, och sen hem till Katternö. Kommer krama livet ur hela familjen, djuren och speciellt pojkvännen. hihi!