Godismonster, oh yes!

Riesen i mitt hjärta! Arbetskollegan tog ett varv via Sveariket i helgen, så nu får jag glatt snaska i mej godiset som får mitt hjärta att ta ett extra slag vid tanken på det, höhö. Lyxigt värre!

Blev en ridtur idag tillsammans med A och K i det ruggiga vädret. Zorro hade en sån dag när han skulle testa alla mina närver, ugh. Var bara att bita ihop! Men bra gick det sist och slutligen. Var härligt att få lufta hjärnan efter en urursel helg! 

Snåltanden värker.. Teen wolf och liten gotta nu innan sovdags. 

Fluminlägg i högsta grad

Bilder från midsommarn, som spenderades med finfina vänner och bästa pojkvännen. Dessutom är min bättre hälft hemma i tio hela dagar, så jag skuttar och tjoar lite extra utav glädje. Tjohooo!

Ny jobbvecka har börjats, och konstaterade idag att vi bara har cirka cirkus hälften av tiden kvar innan vi återvänder tillbaka till skolbänken. Det är nästan så att mungiporna sjunker ner och jag fäller en tår. Haha, nänå int riktigt, men nästan! Tiden har gått alltför snabbt. Men på samma gång kan jag inget annat än att längta liiiiite tills skolan börjar så jag får se vad vi får lära oss detta år. 

Har sovit bort hela kvällen idag, igen. Känns som att jag är trött nästan konstant, hur mycket jag än sover. Ska därför se klart ett teen wolf avsnitt och sen vänta på nukkumatti. Nightynight!