Sista måndagen

Sista måndagen i Sursik skola är avklarad. Egentligen var det ganska onödigt att vara i skolan. Hade nå spel på modersmål, och på hälsa kollade vi film, resten av dagen spelade vi innebandy. Själv var jag inte med och spelade innebandy, så jag for hem lite tidigare.

Ska väl nångång idag ut på en åktur med T, och sen får jag se vad jag hinner och orkar med ikväll. Resten av denhär skolveckan kommer vara så bra, och på torsdag sticker vi 9:or iväg till Tammerfors, SHOOOPPIIINGGGGG!!!! :D

Nu ska jag springa en sväng till stallet och se hur mina fyrbenta vänner har det!

Låtar

Var till Niinas igår med tjejerna. Badade bastu och kollade esc. Även fast jag somnade en gång och var väldigt trött så njöt jag av att få vara med världens bästa personer!

Sov ända till halv 12 idag utan att vakna en massa onödiga gånger, konstigt! Hämtade hö till stallet från en lada och har busat runt med Kenza. Syster har också varit på besök, så en bra stund vid pianot satt vi och sjöng.

2 låtar som verkligen har fastnat i mitt huvud, och som jag dessutom gillar är dessa:

Antimodedag

Jag lovade ju att visa bilder från antimodedagen, så jag smättar hit ett par av dem!Det märks bra att skolan börjar ta slut. Igår gjorde vi inte nånting i skolan. Första timmen hade vi matte, men vi kokade kaffe och satt på facebook hela timmen. På fysik for vi iväg till Depå där våran snälla klassföreståndare bjöd oss på glass. Sen drama, vi hade nån cool snubbe som hade nå övningar åt oss osv. Sista timmen trend, men vi hade musikövningar! På kvällen kom mina tjejer hit, så vi pratade en stund och for sen till Emets. Hann vara där i 10 minuter, och sen skulle alla plötsligt till Mysinge. Hade ingen ork eller lust att fara dit, så jag och Sara for tillbaka till mitt istället och hade hur kul som helst!

Vet inte hur många gånger jag vaknade i morse av att Kenza skällde eller hoppade upp i min säng. Var så trött så det tog ändå till kl. 10 innan jag orkade stiga upp. For på en timmes promenad med hunden och sen till stallet. Har inte riktigt hunnit med så mycket annat. Ska så småningom ut till stallet en sväng och packa med lite grejjer innan jag sticker iväg mot stan! Ha en trevlig kväll allesammans, för det tänker iallafall jag ha =)