Teneriffa #8

Day eight. Hemfärd stod på schemat. Det var bara att packa ihop väskorna och lämna detta fina ställe. But I will be back, someday. Flygresan kändes superlång, men som tur visade de två helt ok filmer. Den ena var en barnfilm, hehe, men den var bra ändå. Skulle ha kunnat hoppa på första bästa flyg tillbaka till Teneriffa, men skönt var det att vara hemma och träffa hela familjen igen. Alltså, summa summarum, så var det en dunderbra resa med helt fantastiskt sällskap. 
 
 

Teneriffa #7

Day seven. Sista dagen i paradiset spenderades på Loro Parque. Och dagens höjdpunkt var showen med späckhuggarna. Jag fick alltså se dessa vackra varelser livs levande med egna ögon. Det var underbart! Och förstås var det sjukt kul att se alla andra djur som fanns där, delfiner, tigrar, gorillor, hajar osv. 
 
   
   

Teneriffa #6

Day six. Vi missade bussen som skulle ta oss till Loro Parque. Jag brände alla mina proppar och nerver jag hade. Vi sprang en superlång omväg helt i onödan. Vi var genomsvettiga av allt springade. Ja, ingen bra början på dagen iallafall. Nåväl, vi fick det ordnat och fick istället åka iväg till Loro Parque följande dag. Så vi solade och simmade vid hotellet istället hela dagen.