Kärleken övervinner allt.

Idag är det 10 månader sen.
 
10 hela månader sen jag och mina vänner begav oss ner till södra Finland för att hälsa på dej. 10 månader sen vi begav oss ut på just det äventyret som sen helt och hållet skulle förändra allt mellan oss. 10 månader sen det blev du&jag. 10 månader sen vi beslöt oss att ge oss själva den andra chans som vi borde ha gett varandra för längesen. 
 
Vi har gått igenom så himla mycket. Glädje och skratt, missförstånd och tårar, ett avslutat förhållande mellan oss.. För 10 månader sen så gav vi oss en andra chans. Jag minns natten i Rauma som om den vore igår. Vi låg alla fyra där, koplare som vi senare började kalla oss för. Vi bara pratade, kollade tv, skrattade och njöt av att ha en så fin stund med fina människor långt bort hemifrån. Jag låg bredvid dej, och blygheten tog över. Det gick att prata med allihopa, men att enbart prata med dej gick inte. Jag fick inte fram rätta orden på rätta tidpunkten. Det bara gick inte. 
 
Kväll blev till natt. Det började gå lite bättre att prata, och vi gick till rummet bredvid för att få ensamma prata med varandra. Jag märkte inte själv heller hur snabbt tiden gick. Klockan började bli så mycket att det började lida mot morgon, men vi låg fortfarande där. Tätt intill varandra, utan att släppa taget. Vi pratade om allt som hänt under tiden vi varit ifrån varandra, vi pratade om framtiden, vi pratade om oss. Jag somnade i famnen på dej, och vaknade ett par timmar senare. Det var då som jag visste att det var du&jag. 
 
10 månader senare står vi här. Har allt varit som en dans på rosor? Svar: NEJ! Taggarna har också funnits där, lite nu som då. Men det är så ett förhållande fungerar. Vi har varit oense, vi har varit av totalt olika åsikter, vi har inte pratat med varandra på flera dagar. Och ändå står vi här. Amor vincit omnia, kärleken övervinner allt. 
 
Och ännu sista och viktigaste saken; mä rakastan sua, nyt ja aina!
 

Måndag och jag vill ha ett husdjur

Sprätigt hår och allt, blir så sur. 
 
Måndag igen då bara och skolan är avklarad för idag. Det positiva är att det är en dag närmare helg, och det negativa att det fortfarande är alltför länge tills helgen.
 
Skoldagen flöt på finfint. Hade ett förhör i svenskan idag som gick bättre än förväntat, yaaaay! Tillverkningstekniken gick också mycket bättre idag. Är så glad att det finns klasskompisar som kan hjälpa till när det behövs. Väntar nu på att min finaste vän C ska sluta jobbet och besöka meeej. Har saknat tjejen så in i norden ♥ 
 
Ser att folk här och där har skaffat kattungar åt sej själva. Jag vill också ha en liten lurvig kissemiss att gosa sönder här i lägenheten när det annars är så ensamt, möh. Funderade hårt på att skaffa en eller två guldfiskar, så skulle jag iallafall ha NÅGON att prata med. Gör ingenting fast de inte kan säga så mycket tillbaka, men skulle ha lite sällskap då iallafall. 
 
Nu ska jag fortsätta lyssna på gårrbra musik och vänta på att klockan ska ticka framåt en timme till. TJINGELING! 

Jag blir en glasögonorm

Tuudeluuuu! Gissa vem som kommer bli en glasögonorm? Moi, jag, minä, me.. Som tur behöver jag dem bara när jag är i skolan på lektionerna. Vet inte hur jag ska beskriva hur jag ser ut med glasögon. Som en tönt med opassande glasögon, typ. Nånä, skämtåsido! Nog ska det väl gå att börja ha dem. 
 
Kom hem från Vasa med pojkvännen redan igårkväll eftersom jag idag skulle till naprapaten, ögonläkaren och tandläkaren. Skönt med lite extra tid här hemma. Besöket hos tandläkaren gick snabbt som attan, tog 10 minuter och sen var jag klar. Och naprapatbesöket gick finfint, förutom att låsningarna inte riktigt ville knäcka till först. Men, är iallafall hemmahemma i mitt paradis, höhö. Har städat hela huset ikväll också, tio pluspoäng till mej själv. Och nu väntar jag på att mina bästavänner A&M ska dyka upp här på kaffe. Så min fredagkväll lär bli rätt så lugn, men det är precis det jag behöver när jag är så trött i kropp och knopp.
 
finaste brudarna