Flyttning påbörjas!

Morning! Är uppe med tuppen och ska så småningom bege mej mot Vasa för att få nycklarna till lägenheten samt slänga in lite saker dit. Det närmar sig med racerfart, mihiii! 
 
Jag som annars inte brukar gilla att simma så tog pojkvännen med mej till Sandåsen igårkväll för att ta ett dopp efter en tung jobbdag. Mysigt! Sen körde vi runt med musik på hög volym, fönstrena öppna och med håret som flög i ögonen på mej. Precis så perfekt en sommarkväll bara kan bli. Spenderade natten hemma hos honom och steg upp tidigttidigaretidigast idag för att återvända hem innan avfärden till Vasa.
 
Ska ta och gosa sönder hunden nu som jag inte sett på hela veckan, och sen blir det att så småningom börja packa saker i bilen. Trevlig måndag, fina ni! 
 
Weird smile, but whatevaahh!
 

Fluminlägg lördagen till ära!

Tjoppatjenawoppatihej! Sitter i broderns lägenhet som bäst och väntar på att bästavän M ska dyka upp. Ska fixa och ställa oss litegrann och sen blir det att umgås med henne hela kvällen ute på stan, awesome! Behöver hjälp med att fixa håret dessutom, får det inte att bli till nånting. Ser ut som en råtta med krulligt hår som inte ens är krulligt. BLÖ! 
 
Jakobsdagarna börjar lida mot sitt slut, och min fina "granne" som lagar crêpes mittemot våran glasskiosk fick ha roligt åt oss jobbande glasskioskstanter en sista dag, haha (om de nu inte är där imorgon också, I don't know). Fick frågan om jag kunde ge min telefonnummer åt honom, men det blev nog ett nekande svar. Fick dessutom en gratis plätt av honom häromdagen, höhö. Det lönar sig att vara ung och grann, som man pa sej. Skämtåsido!
 
Ska fortsätta kvällen med att korka ett par och sen spendera kvällen ute i Jakobstad med de andra. Tjingtjing!