Grattis A till din examen!

Firade vår finaste vän A igår! Grattis gumman till examen <3 Den superfina klänningen på bilden har hon gjort alldeles själv, hon är så duktig! Kvällen spenderades tillsammans med min bättre hälft lite här och där. Härligt att ha honom hemma igen!

Regnet öser ner och gubben sover för tillfället, vilket betyder att jag är uttråkad till max. Funderar ifall jag skulle åka en sväng till Esse för att hälsa på hästarna idag, men får se vad jag hinner med. Har riktigt dryft efter dem, mina skruttar!

Nytt åt hästarna

Beställde efter lite hästgrejjer denna soliga torsdag morgon. Färgerna var så fina på dessa grimmor så var tvungen att klicka hem dem. 

Sommarbete

Instakvalite.. Förde våra vackra hästar till Esse igår på sommarbete. Mama gick hur fint som helst in i transporten, men Zorro däremot var envis som en åsna. Men när han väl var inne i transporten så var han så lugn så! Duktiga skruttar <3

Idag är jag ledig från jobbet, så ska till Esse med A för att checka lite ridvägar tillsammans med E och K. Ska bli dunderkul! Får se på samma gång hur hästarna har trivts på ett helt annat ställe än vad dom är vana vid. Sålänge hästarna är i Esse så ska stallet här hemma städas, samt att ridbanan och hagen ska fixas till. Så det är minnsann en hel del arbete som måste göras här också. Kommer kännas konstigt till en början när våra skruttar inte står nere vid grinden och gnäggar. 

Nu ett avsnitt Teen Wolf och sen så småningom ställa sej iväg to da horses. Tjingtjing!