Villaliv i mitt hjärta!

Öronvärken är borta, flunssan börjar ge sig av från min kropp och jag har laddat upp mina batterier med svärfamiljen vid deras villa. Kan också stolt meddela att jag under helgen har tagit årets första och andra dopp. Bättre sent än aldrig, pa di ju sejj. 
 
Det är så härligt att äntligen vara nästan frisk. Har hela veckan velat upp på hästryggen, så nu ska jag försöka hinna rida så mycket som möjligt när det är sista veckan jag bor hemma innan jag flyttar till Vasa igen. Ska försöka sätta upp lite hinder och hoppa litegrann denna vecka, för det har jag inte gjort alls i sommar.
 
tja, något annat har jag väl inte på hjärtat. Men ni vet ju att jag har överlevt helgen och att jag är snart frisk igen, hehe. Tjingtjing!

Sjukskriven

Goddag från sjukstugan!
Är för första gången i mitt liv sjukskriven från jobbet. Har lidit av inflammerad hörselgång, och jag har nog aldrig varit med om en sådan hemsk smärta. Jag hoppas att jag aldrig mera ska behöva uppleva detta. Så antibiotika och örondroppar är mina närmsta vänner nu för tillfället. Kul att sitta inne och snörvla när det är så varmt och fint väder..
 
Sommarjobbet börjar lida mot sitt slut och skolstarten kommer sakta men säkert emot. Jobbar ännu nästa vecka och sen flyttar jag till Vasa och påbörjar tredje året på ingenjörsutbildningen. Hinner vara ca 3 veckor i skolan och sen återvänder jag till jobbet igen för att hjälpa till under stagnationen som pågår i 13 långa dagar. Så ser min september månad ut! 
 
Det vore så dags snart igen att göra ett besök hos frissan. Måste göra något åt mitt risiga orangefärgade hår innan jag återvänder till Vasa. Och så ska jag använda mitt presentkort till Cosmetique som jag fick utav tjejerna till födelsedagspresent. Måste bara tillfriskna först!
 
Pånkken ♥