Bättre måndag än det brukar vara

Härliga måndag och ännu härligare väder. Idag är en bra dag, bortsett från materiallära provet som jag har senare idag. Har håltimme just nu och borde läsa igenom lite om det vi har till provet, men gör jag det? - nej! Allt annat är så mycket roligare, som t.ex att ligga i sängen och bara vara allmänt lat. Måste dock aktivera mej senare ikväll, för har alltför många prov, deadlines och förhör jag måste läsa till så, blöh. 
 
Helgen spenderades hemma i Kållby med vänner och familj. Min bättre hälft satt inne denna helg i det militära, så honom får jag först se denna inkommande helg. Dock hade jag en sån förskräcklig huvudvärk hela helgen pga förkylningen så gjorde mestadels av tiden ingenting. Skönt ibland det också. Alltså skönt att göra ingenting, inte skönt att ha huvudvärk, duuh! 
 
Kom fram till under helgen att jag ska ta och skaffa min första tatuering. Så ska försöka göra en nästa helg när de har drop-in, woohooo. Jag vet exakt hur den ska se ut, men jag avslöjar ingenting ännu, hihi! 
 
Nu ska nudlar kokas, har ingen mat i kylskåpet för tillfället, hehe. Måste ta en sväng via butiken och handla hem lite ett och annat efter skolan. Jobbigt, men ett måste!
 
Trevlig måndag, kära ni! 
 
 

Mina ögonstenar ♥

Idag är en sån dag då jag skulle göra vadsomhelst för att få åka hem till stallet. Att sadla mina allra bästastebästa vänner en åt gången och ta dem ut på varsin ridtur. Galoppera i full fart utefter vägar och bara låta allt svischa förbi. Det ända som hörs är dundret från hovarna som träffar marken och suset i öronen av farten. Och att bara skritta runt i någon skog, och det ända man behöver bry sej om är att njuta av stunden. Jag saknar det, och extra mycket just nu. 
 
Tog ut Zorro på två ridturer i helgen, och Mama på en promenad eftersom hennes hosta hade blivit värre nu igen. Och jag traskade, eller satt på hästryggen, och berättade om hela min vecka. Allt som hänt i skolan, allt som varit jobbigt, allt som gått snett, det som varit roligt och det som varit mindre roligt. Om någon granne hade sett oss hade denne säkert funderat vem jag går och diskuterar med. Jag går alltid och berättar hur jag har det, hur jag mår eller vad som hänt när jag är ensam med dem. Det är något jag gjort ända sedan vi fick Mama, för 9 år sen. Och varje, precis varje gång efteråt så känner jag mej som en helt ny människa. Mina finaste ögonstenar ♥
 
 

Knärrspik

Idag är en dag då jag hellre skulle krypa under täcket, se några avsnitt av någon serie och bara ta det riktigt lugnt. Men istället har jag skolarbeten upp över öronen, och jag får snart oskojjat fel i hela huvu. Det ska göras uppgifter om en massa bildelar, turbo, intercooler, 2-takt, 4-takt, bensinmotor, dieselmotor, vridmoment... JAG FÖRSTÅR INGENTING? Allt detta ska göras på egen hand, och sen ännutill en tent på det som måste bli godkänd. Skjut mej i pannan någon! Sen ännutill mathcad uppgifter som ska vara inlämnade på morgon, och jag lär inte få hem mathcadprogrammet på posten denna vecka, så lär få sitta i skolan 158274296829 timmar extra. Och ännutill en mekanikkurs som jag redan från första lektionen hatar. Det går bra nu.. Hata skola, och den som funderar på att börja studera vid Novia, DON'T DO IT! 
 
Det positiva med denna dag var att engelska presentationen gick ganska bra. Jag vet att jag har en tendens att prata supersnabbt när jag är nervös, och det fick jag också kommentarer om. Men jag är nöjd, för det blev inga pinsamma tystnader och heller kände jag mej inte alltför nervös när jag väl stod där uppe. Pluspoäng till mej själv!
 
Nä, jag kom nog fram till att jag skjuter allt skolarbete åt sidan för idag, jag bara orkar inte mer! Helg, komsikom. Vill hem och vila upp mina närver och min skoltrötta hjärna. Bara cirkacirkus 2 månader kvar och sen sommarlov. Kämpakämpa! 
 
Saknar min finaste vän ♥