Bombnedsslag

Hade dagsverk idag då, så jag tog och dammsög och skurade hela huset + att jag städade mitt rum. Kan ju säga att mitt rum ser igen ut som ett påbörjat bombnedsslag. Ska nog ta och reda upp det snart!

Liina kommer snart hit, vi har båda två saker att prata om så det ska bli skönt. Och hennes ord idag fick mej så glad så jag fick tårar i ögonen. Tänk vad små saker kan göra en glad :')

Dagsverk

Efter skolan idag så for jag till stan med Sara. Gick runt lite allavägar och sen kom Robin till stan. For till Robins en sväng och sen tillbaka till stan. Träffade Liina så vi körde till mäccen och satt där en stund innan jag och Liina körde hit till mitt. Oj vad vi skrattade, vi har så otroligt trötta så det var inte klokt!

Imorgon är det dagsverk så jag ska väl städa hela huset och jobba i stallet. Kanske bäst att krypa ner under täcket nu och försöka få lite sömn!
Gonatt!

Mörker

Sitter här i mörkret med några ljus bredvid mej och lyssnar på lugn musik, sånt gillar jag! Först nu märker jag hur mörkt det har blivit på kvällarna.

Första timmen i skolan idag förstörde hela skoldagen. Jag hade sett framemot att få ut samhällsprovet, men såklart fick vi ju inte ut dem nå. Skulle istället ha nå rättegång på timmen, och behöver jag ens nämna om hur tråkigt det var egentligen? Resten av skoldagen gick på sätt och vis ganska bra. For ut till stallet sen när min syster kom hem från jobbet, och OJ vad våra fyrbenta vänner hade spring i benen. Redan innan vi ens hade hunnit ta dem till ridbanan så hade speciellt Mama men även Zorro sprungit sej helt flåsiga. Dom var så söta :)

Vaknade för 10 minuter sen, har sovit i 2 timmar och det var så otroligt skönt. Väntar nu på att pappa ska börja baka bröd så jag får slänga i mej lite nybakat bröd, MUMS!