Hello ginger..

Och varför i hela friden ser mitt hår ORANGE ut i webcamen? OMG, åtminstone får jag bekräftat att orange är nog en färg som jag aldrig kommer att ha i mitt hår, never ever! Och påtal om hårfärg så ser jag att jag har en frukantsvärd hemsk utväxt som jag i något skede måste fixa. Fint med råttfärgad utväxt..

Har en superskön torsdag idag. Börjar skolan först 12:30, så har tid att göra allt annat här nu innan skola. (Allt annat = ta egopics och förundras över mitt orangefärgade hår..) Dessutom hinner jag bara ha en lektion idag innan jag styr kosan mot Jakobstad var tandläkaren väntar. Tur har jag något att se framemot efter det hemska tandläkarbesöket, för då får jag äntligen åka ut på promenad/barbackaritt med vännen A. Yayy! Har saknat mina pållar lite extra mycket denna vecka, så ska bli otroligt skönt att få se dem ikväll. Måste dock tillbaka till Vasa imorgonbitti för att vara närvarande på dagens lektioner, men nemas problemas. Kommer ju ha all energi som behövs efter denna suveräna dag! 

Tatueringsidé

Jag har i en längre tid funderat och bollat runt med ideér om att tatuera in mina hästars huvuden på ryggen, men först nu börjar jag få en klar bild i hur jag vill den ska se ut. Det är inte något som jag kommer göra inom en snar framtid, eftersom jag måste få klart bilden i huvudet först. Dessutom vill jag inte göra den här i Jakobstad, för jag är så himla rädd över att tatueringen inte skall likna mina hästar alls. Visst, jag är skitnöjd över flygplanet som pryder min handled som jag gjorde här i Jakobstad, men en sånhär större tatuering vill jag göra hos någon som jag känner att kan sin sak. Jag vill att mina hästar ska pryda min kropp eftersom de har varit mitt allt ända sedan jag var en liten tjej. Dom betyder allt för mej och jag känner att jag vill ha dem med mej ända in i graven.