Examen

Sista skolveckan är påbörjad efter en superbra helg! Hade min brors examensfest i lördags, och hann umgås med älskling också i helgen, vilket gjorde det mycket lättare att påbörja nya och sista skolveckan. Bara en helt vanlig tråkig dag i skolan imorgon + jobb från kl. 16-20. Sen till power park på onsdag med hela skolan, ledig på torsdag men ska till Kronoby flygfält på flygdag, och sen en kort dag på fredag och sist men inte minst AVSLUTNING på lördag. Ska jobba både lördag och söndag, och det är väl så jag får fira avslutningen.

Sami
Sami
Syskonskaran
Familjen Määttä ♥

Jag tycker inte om psykologi!

Min dag har idag bestått av att plugga, plugga, plugga och ännu lite mera plugga. Har försökt läsa ordentligt nu till sista provet, och jag känner mej VÄLDIGT osäker fortfarande. Hoppas på godkänt iallafall :)

Förutom att huvudet har varit fastklistrat i psykologiboken så dök älskling upp mitt i pluggandet så jag hann se honom också en stund, vilket var underbart. Sen stack han iväg på lite egna business och nu är han påväg hit igen, wihoooo! Får åtmistone bort tankarna från den äckliga psykologin :)

I helgen är det dags för examensfest, min storebror blir klar som bil- och fordonsmekaniker. Kul att få träffa åtminstone en del av släktet!

Nu ska jag klistra fast huvudet i mina psykologi anteckningar ännu en stund innan älskling dyker upp.

Migrän

Har idag fått uppleva för första gången hur det känns att ha migrän, och jag säger bara en sak: FYFAN! Redan första timmen kände jag hur synen blev konstig, och på elevhandledning bröt den hemska huvudvärken ut. Trodde mitt huvud skulle sprängas! Min franskalärare var så snäll så jag fick skriva mitt prov en timme tidigare så att jag slapp hem sen så snabbt som möjligt. Så min dag slutade redan halv 1 idag, och jag somnade bums när jag kom hem, och vaknade 1½ timme senare. Nu ska jag riva fram psykologiboken och plugga lite till fredagens prov och ta det lugnt! :)