Why is this happening to me?

Alltså jag förstår inte hur jag kan ha så otur ibland? Tyckte att skolans parkering hade alltför lite bilar, och då får jag reda på att det är till kyrkan som alla har farit. Kunde lika gärna ha åkt till skolan först till 12:20, men nej. Flitig elev sitter här redan från morgonen, hmpft!

Helgens planer - CHECK!

Spenderar denna kväll tillsammas med A&N, fint så! Imorgon bär det av till Rauma för att hälsa på M, ska bli roligt att slippa iväg nånstans med koplare. Så ska vi övernatta där och sen på lördag beger vi oss tillbaka hem. Först måste jag iallafall klara av en tråkig skoldag. 
 
Och för att jag inte har några bilder så får ni se en fin bild av mina tjejer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je suis heureuse!

Älskar dessa torsdagar när jag bara har en ynka lektion från morgonen. Jag hinner få så mycket uträttat, bara jag har nån vilja och ork till det
 
Även denna vecka har gått fort som attan, men hello weekend, du kommer inte en dag för tidigt! Helgens planer är ännu lite oklara, men det lär hursomhelst bli ännu en awesome helg med mina koplare och andra vänner! Borde också ta mej i kragen och påbörja läsandet till vårens studentskrivningar, men kroppen och huvudet skriker NEJ som svar. Vill inte plugga in alla franska ord, uttryck och grammatik, matematik och allt detdär som det bara finns för mycket av!