Hello Vasa!

 
 
 
 
Godmorgon från ett supermuligt och lite regnigt Vasa! 
Och ni funderar antagligen vad i helsike jag gör i Vasa när jag ändå har sportlov och är ledig? Saken är den att jag och min fästman besökte styvmorfar igårkväll, som för tillfället är på sjukhuset här i Vasa. Och så var besökstiden så sent (haha, supersent när det är mellan 6-7 på kvällen) så vi bestämde oss för att övernatta här istället. Det var mysigt att bara slökolla TV, kolla filmer och att inte göra nånting under resten av kvällen. 
 
Idag ska vi åtminstone springa lite ärenden här inne i stan, besöka styvmorfar och sen köra tillbaka till hemtrakterna. Ska imorgonbitti till naprapaten för att få min rygg i skick igen efter att den har varit totalt åt helsike nu i två veckors tid. 
 
Dags för morgonmål! Kylskåpet är egentligen tomt, men idag tänker jag fixa GRÖT. Pluspoäng åt mej själv, hehe. Ha en trevlig onsdag kära ni! 

Förlovningsringar

 
Har haft fullt upp de senaste dagarna, så bloggen har varit bortglömd. Ovanför ser ni våra förlovningsringar som vi äntligen har fått inhandlat. Så nu är det bara förlovningskalas kvar som vi ska ha nån helg nästa månad. Yay! 

Jag har hela dagen idag trott att det är lördag, men icke. Har svårt för att hänga med i svängarna nu när allt går så fort. Helgen får iallafall fullpott. Hade igår min svåger och hans barn hit till stallet så småflickorna fick rida litegrann. Tydligen gick det mycket energi åt det, eftersom båda småflickorna somnade i bilen påväg tillbaka hem till deras, haha. Kvällen spenderades hemma hos storebror tillsammans med syskonen och vänner. Sällskapspel all night long, fastän jag suger brutalt på det.. men det var kul! Eh, och min söndag har spenderats med läxor och provläsning, inte så kul.. 
 
Fortsätter kvällen med ännu lite provläsning (hello no-lifer) och sen blir det kanske träff med E och K. Borde också ta ut hunden på en promenad i något skede. Stackarn har varit så uttråkad sålänge jag har läst på prov. Näpp, nu tillbaka till det aktiva studielivet..  

Soliga hälsningar från Vasa!

Godmorgon från ett soligt Vasa. Steg upp tidigt imorse, eftersom vi hade fått en lapp i postluckan om att någon skulle göra ett besök för att titta till något med batterierna. Dock så har ingen besökt oss, men vi hann iallafall äta ett ordentligt morgonmål och ha en riktigt lugn och skön morgon tillsammans med fästmannen. Ska riktigt snart bege mej till skolan för att skriva prov i fysik, sen hem tillbaka för att plocka upp gubben och åka iväg till stan en vända på lite ärenden. Vi ska bland annat en sväng via smyckesaffären för att kolla på förlovningsringar, så förhoppningsvis hittar vi några som faller oss i smaken. 
 
Ha en fin onsdag, kära ni!