Hundvakt

Ska slänga in ett inlägg nu innan jag far och drar täcket över huvudet.

For till Tobbes igår. Kollade film, drack glögg och pratade en massa. Sånt gillar jag! Kom hem idag och har sen dess inte gjort nånting speciellt. Var hundvakt åt Kenza sålänge dom andra var och flyttade lite grejjer till syrrans lägenhet. Blev så trött så jag somnade nästan i syrrans säng då jag och Kenza tog en tupplur. Imorgon blir det skola då igen, kommer kännas konstigt att fara dit då man inte har varit där på en hel vecka.

GONATT!

Lilla jul

Glad lilla jul till er alla!

Tog en ridtur med Jay idag, och behöver jag ens nämna om hur dåligt det gick? Både jag och Mama verkade ha en dålig dag. Inga hinder kom vi nästan över, endera vägrade hon eller så sprang hon förbi. Nåja, fick tillsist över henne och då fick det räcka. Får hoppas att det blir en bättre dag nån annan gång. Var en sväng till stan idag också och hämtade min huppari som jag hade reserverat. ÄNTLIGEN har jag en varm och skön huppari.

Nu ska jag fixa syrrans hår och sen fixa mej själv innan jag sticker iväg till Tobbes ;) ♥

Sista dagen

Förlåt för dålig uppdatering!

Sista dagen jag är på prao vid halppis nu då. Jag har verkligen trivts bra där, och skulle nog kunna fara dit igen nästa vecka. Börjar 12 idag, så ska snart iväg och äta till Strengbergs. Blir nog inget disco för mej ikväll, slipper hem först en 7 tiden och då är jag antagligen så trött. Tar en skön hemmakväll istället :)

Lillajul nu i helgen. Jag själv ska till älsklings och mysa ♥
Vad ska ni andra göra?