Jag. pluggar. ihjäl. mej. snart.

Aaaargh, jag hinner aldrig blogga. Är det inte att jag har tenter, skolarbeten, läxor över öronen så är jag hemma i Pedersöre och har alltför roligt för att ens sätta tanken på att blogga. Och just precis exakt denna vecka så har jag tent i det äckligaste, svåraste, hemskaste och mest ointressantaste ämne... nämligen tillverkningsteknik med innehåll av svarvning, fräsning, borrning och allt jäkla skit man måste veta om det. fml. 
 
Har suttit i princip hela dagen i skolan och sen ännu 2 timmar åt att plugga till tenten. Inget mer pluggande för mej idag, håller på att stressa ihjäl mej. Ska istället vänta på att kära C ska sluta jobbet och dyka upp här och sen blir det bio på The Hunger Games: Catching Fire. Så blir det snart torsdag, vilket innebär städ- och packdag, och sen äntligen fredag med en förjävlig tent och sen äntligen HEM. Sen är det bara 9 skoldagar kvar och några tenter innan jag tar ett välförtjänt jullov (en vecka tidigare än alla andra, hihiiii) och styr kosan mot Teneriffa. JAG. DÖR. AV. LÄNGTAN! 
 
Sådärja, en liten uppdatering iallafall. Och alla levde lyckliga i alla sina dar. typ!
 
Stort och långt långfinger åt tillverkningstekniken! 

Plugga hela natten, plugga hela daaan

Jag pluggar och pluggar och pluggar och pluggar.. Har omtent imorgon, och påbörjade läsandet idag. Nå, vi satsar på godkänt, förstår ändå ingenting av det vi har om. Bockning, valsning, smide, gjutning.. Superintressant, eller så inte! Sen har jag ännu en mattetent på torsdag att plugga till. Men sen får jag åka hem till Katternö redan på torsdagkväll, jippijee. Och nu tillbaka till sängen för att plugga vidare innan jag tar en dusch och kryper till sängs. Gonatt! 
 

Aldrig för gammal för Disneyfilmer

Godmorgon från en döslut och dunderförkyld tjej. Har en superfin helg bakom mej, och ska endare ikväll eller först imorgonbitti iväg till Vasa. Är så förkyld så jag tyckt det var lika bra att vara hemma och vila sig idag. 
 
Helgen då, jaa! Har bland annat varit ute på en ridtur med bästavän C, vilket gick så hejdundrande bra! Roligt att se att någon klarar så bra av att rida Zorro, och som inte är ett dugg nervös fastän man vet hans dumheter som kan dyka upp lite här och där. Hann också träffa A&M under ena kvällen, finally. Och sen sist, men inte minst, så har jag såklart spenderat tid med min bättre hälft. Vi kollade Lejonkungen med hans brorsbarn igår under dagen, så på kvällen fortsatte vi Disneyfilmstittandet med att kolla Lejonkungen 2. Nu är det bara 3:an kvar, hehe. Man kan nog aldrig bli för gammal för disneyfilmer! 
 
Ska snart ta och kolla nyaste avsnittet av VD. Sen ska jag väcka sömntutan som annars snarkar som en gris här bredvid mej i denna stund, hihi. ♥