Började mitt påsklov på bästa sätt!

Godkväll i bloggvärlden! 
Ah, vilken finfin dag det varit. Vaknat bredvid min bättre hälft, grillat här hemma hos oss med nära och kära och varit ut på promenad med våra hundar tillsammans med min bättre hälft. Fick oss ett gott skratt när vi var hemma hos pojkvännen och Kenza började leka med ballonger som inte var uppblåsta. Helt plötsligt fick hon fnatt och hoppade upp på köksbordet när hon blev rädd för den. Tönthund! Har nog aldrig sett en hund studsa så högt upp i luften som vad hon gjorde. Hade tänkt hoppa upp på hästryggen idag också, men hann tyvärr inte. Får försöka hinna med det imorgon istället från morgonen. 
 
Kenza ♥ (instakvalité i mitt hjärta)

Tattoo

Hejhejhej, extra mycket hej! Jag har tappat all motivation för att blogga, men ska försöka bli aktivare igen. Problemet är bara det att jag har ingen som helst aning om vad jag ska ens blogga om. Det händer inte direkt så mycket intressant just nu (som det inte har gjort under de senaste månaderna heller, hehe). 
 
Är hemma i Katternö för tillfället. Påsklov it is, och jag tänker njuta till max. Har haft väldigt mycket skolarbeten och prov under de senaste veckorna, så ska bli skönt med lite vila. Dock så har jag bara nästa vecka kvar i skolan och sen flyttar jag hemhem till Katternö över sommaren. Så fruktansvärt fantastiskt, men ändå kommer jag sakna Vasa litegrann. Men, jag återvänder ju till hösten igen! 
 
Ja, jag har helt glömt bort att visa er min tatuering som nu pryder min handled. Det blev ett litet flygplan, eftersom att det är något som jag brinner för, och som alltid kommer ligga mej varmt om hjärtat. Jag är supernöjd! Har länge velat tatuera mej, men aldrig riktigt kommit fram till VAD jag vill ha, eller var på kroppen. Men, nu är den där tills jag dör! 
 
Dags att ställa mej klart, och sen hämta soldaten från bussen. Men ni vet iallafall att jag lever fortfarande, hehe. Glad påsk, kära ni!