Frissan

Var till frissan imorrn då, det blev KORT! Som alla andra gånger jag har varit till frissan så är jag lite missnöjd nu också. Men det blir ju bättre sen när det växer ut och man har fått nå koll på hur man ska fixa det snyggt :) Efter frissan så gick jag och mamma runt i stan lite sålänge brorsan var till frissan. Köpte äntligen dendär toppen jag hade kollat på vid Code. Hade prövat en likadan fast den var rosa, men jag köpte den svarta istället ;) (Sara, du vet dendär "party" toppen ;) haha) Så då Sami var klar så for vi via nå Siwa & till mammas arbet en sväng, och sen till prisma för att handla. Kom hem, åt mat och gick ut till stallet. Märkte att Zorro hade lite uppsvälld öga, antagligen p.g.a insekter! Jag och mamma körde till agrimarket för att köpa ett såndär "flugband". Tyvärr var dom slut där, så vi körde vidare till stan. Sprang till Horse Stuff, Pet Point, Musti & Mirri, Prisma, men där var dom också tydligen slut eller så hade dom inte alls sånadär där. Så tur att vi har nån i byn som också har häst, fick låna hennes "flugband" så att det skyddar åtminstone lite från insekterna. Måste ha sett lite roligt ut då jag och mamma kommer med min vespa i byn, utan hjälmar och ett skratt som hörs bra då vi skulle till byn för att hämta "flugbandet", haha :D

Snart är sommarlovet slut, och visst har denna sommar lugnt varit den bästa :D Imorgon kommer tjejjerna hit, har ett litet "tjejparty". Ska antagligen sova i tält, bara vädret är bra. Och ikväll ska jag kanske till Tobbes, hoppas bara att det inte börjar regna då jag ska dit, och så måste jag kanske och tanka moppen, usch -.-

Kommer nog antagligen nå bilder av håret då jag har fixat det och orkar ta fram kameran. Nu ska jag ut till stallet och försöka putsa Zorros öga, och byta nå vatten åt hästarna.

Äntligen har jag Spotify!

Tobias sov över här inatt, så det första man såg imorrn när man vaknade upp var han. Vilken härlig känsla :) Steg väl upp nångång runt 10 tiden, tryckt i oss nå moronmål å sen satt vi bara i rummet och pratade. Åt nå mat, sen for jag i duschen och så mot en halv 3 tiden så körde Tobias hem medans jag körde vidare till stan. Mötte Riku & Robin, sen körde vi hem till mitt. Riku fixade Spotify åt mej, så tack för det :D Sen satt dom och spelade gitarr, och oh va det lät bra. Filmade in med kameran, men nu när jag lag in filmerna på datorn så är det inget ljud :(( Nejmen, det lät så otroligt bra så det är inte klokt. Spelade Guitar Hero oxå en stund. Mot en 9 tiden åkte dom hem, och sen dess har jag inte gjort egentligen nånting. Suttit framför datorn och tagit det lugnt bara.

På fredag ska jag till frissan, ska klippa KORT hår. Vill ha bort dehär tunna håret som jag har nu. Nån som har nå tips på hur jag skulle kunna klippa så det blir kort, men snyggt? Syrran har ju otroligt snyggt hår, men jag vet inte riktigt om jag skulle passa att ha så..Nåja, det är ett senare problem.

I helgen ska jag väl också ha mitt "födelsedagsparty" för tjejjerna ;) Lite sent, men bättre sent än aldrig. Får se ifall vi sover i tält, ifall vädret är bra? ((;

Nej nu ska jag ta och kolla lite på facebook och sen blir det godnatt för mej.Tjat tjat..

Väntar på att "vågtången" ska bli varm så jag kan laga lite vågor i håret, och sålänge jag väntar på det så tänkte jag att jag kan skriva en blogg :)

Dålig start på morgonen idag. Hela familjen var uppe kl. 8 på morgonen, eftersom Jenni och Sami skulle till Tuuri med Jonathan & Kevin. Alla sprang runt i huset, pratade högt, hade på musik. Kunde inte sova riktigt bra då, men försökte iallafall. Steg upp sen, for i duschen och fixade mej lite och sen for jag till stan en sväng med mamma och pappa. Sen när vi kom hem så städade jag rummet, så äntligen slapp jag dendär Mount Everest klädhögen som jag hade på golvet.

Tobias kommer hit ikväll, så jag har åtminstone nånting att göra :) Och så måste jag vänta på att batterierna till kameran ska ladda klart så jag får fotografera lite till. Imorgon kommer kanske Robin & Riku hit och fixar Spotify åt mej, då ingen annan tydligen kan göra det!

En sak som jag verkligen HATAR är när folk tjatar. Laura gör det, Laura kom hit, Laura hämta det... Är trött på att folk alltid ska tjata. Okej, jag vet att jag själv också tjatar ibland. Men ni fattar poängen! Tjat gör mej på otroligt dåligt humör, så nu vet ni det!

Nu ska jag fixa håret, cyaah!