Kärlek ♥

Hejhejhej, extra mycke hej!

Helgen bestod av så mycket program så jag själv höll på att springa med huvudet i väggen. Dock var det väldigt roliga program som stod på schemat under hela helgen; ridtur, vårat förlovningskalas, utgång osvosv. Tusen tack till alla som var med och firade våran förlovning, guldvärda är ni! 

Tog lite längre helg och kom till Vasa först igår tillsammans med fästmannen, kul med sällskap. Största delen utav tiden har vi spelat ps4, Lego Marvel. DET ÄR SÅ KUL SÅ JAG DÖR! Ugh, jag som aldrig trodde jag skulle börja nörda ps4, men wellwell... Senare idag ska vi göra ett besök till da storasyster och sen ikväll blir det... *trumvirvel*... PS4 - LEGO MARVEL! 

Converse ★

Nya converse - vilket betyder att då är det nog vår i luften!
 
Skolveckan har gått superfort, har nästan hela tiden haft något på gång. Blev en runda på stan i måndags tillsammans med kära E. Hittade dock inte det som jag var på jakt efter, men nya converse fick jag iallafall. Last night var ett par klasskompisar hit, så vi pluggade till dagens fysik prov i hela 5 timmar. En klapp på axeln åt oss. Så bara jag ännu orkar med ett fysik prov idag och en lektion imorgon så får jag styra kosan hemåt och börja ställa inför förlovningskalaset, wihiihihii. 
 
Dags för det sista panikpluggandet inför provet och sen får jag börja styra kosan mot skolan. 

2 ridturer på en dag, AWESOME!

Godmorgon!
Efter 12 timmars nattsömn är jag som en ny människa igen. Ska om nån timma bege mej till E's för att rida Vanessa, yes I'm super excited. Det ska bli så kul!! Sen mot eftermiddagen blir det ridtur numero kaksi med K och våra hästar. What a great day! Dadadadadada, måste gå ut med hunden och njuta av solskenet och på samma gång fördriva tiden lite, hehe. 
 
Ha en finfin dag kärt folk! 
 
Ja, ni har sett bilden en miljon gånger.. MEN HAN ÄR SÅ FIN!