Studenten närmar sej

Den stora dagen håller på att närma sig. Var på en övning idag till skolan, så nu är det bara att vänta med spänning på morgondagen. Ska bli så roligt att få den vita mössan på huvudet som man har väntat på ända sen man gick i lågstadiet. Sen blir det studentkalas och till sist en helkväll ute med fint folk! 
 
Fick dessutom min kära telefon tillbaka idag ♥ Har inte kunnat slita mej ifrån den under dagen. Skärmen är inte fixad, utan vi ska föra in den till ett annat ställe, så jag lär bli utan telefon igen nästa vecka kanske. Mööhh! Farfar och Raija kom också hit idag från södra Finland. Så härligt att träffa dem när man inte sett dem på en evighet. Så jag tror att min helg kommer bli helt fantastiskt bra tillsammans med familj, släkt och vänner! 
 
Nu ska jag krypa ner under täcket. Det blir tidig väckning imorgon eftersom jag och morsan ska iväg till frisören för att få våra råttbon fixade innan vi beger oss iväg till Kronoby. Godnatt! 
 

pusspuss ♥

Bild från igår ♥. Har spenderat tiden tillsammans med älskling och på jobb. Hade kvällskifte idag, men det gick så fint så, trots att jag hade supermkt kunder. Ska bli skönt att öppna imorgon, sluta kl. 16 och sen ha 3 dagar ledigt framför sig. Lediga dagar som kommer vara fullspäckade med studentfirande! Så nu blir minstingen i familjen Määttä student, och mor&far behöver inte mera ställa till för något firande, höhö. 

Bara en massa flumm!

Älska vädret!!! Supervarmt och soligt, wunderpaart! Som en kund sa åt mej idag; "det kunde vara sånthär väder 11 månader, och så en månad som skulle få vara lite svalare". Då det ändå skulle vara så lyxigt! Var fyra timmar i jobb idag, och timmarna bara flöt förbi. Hade ganska så mycket kunder, så tiden gick så himla snabbt. Skönt! Ska resten utav kvällen ta det lugnt och kanske påbörja städningen utav mitt rum inför studenten. Kan inte förstå att gymnasietiden är över, och är faktiskt lite lessen över det. Lärde känna så fina människor där, och hela skolan var som en enda stor familj. Dock ska det bli skönt att få till hösten börja med något nytt.