Coffee!!!

Känner mej hurttig som redan har fått färdigt finska och engelska uppgifterna, samt påbörjat filosofi inlämningsuppgiften. Nu tar jag en välförtjänad paus med kaffe och en bulle och sen tänker jag fortsätta med andra läxor. Ifall ni ville veta! :)

Ska ännu hinna med ett finska föredrag innan den förlängda helgen påbörjar. Ska bli superskönt att få vara skolfri i 4 hela dagar. Underbart! Hoppas stort på det ska hållas varmt så inte vägarna här hos oss fryser. Vill så gärna slippa ut på ridturer med mina fyrbenta vänner.

Kaffedax!

Väntar..

Väntar på att gubben ska komma hit hem tillbaka, så jag inte behöver titta flera x-antal avsnitt av OC ensam. Förövrigt så har min söndag varit lite bättre än vad mina söndagar brukar vara. Har spenderat tiden hos pojkvännen, på hästryggen och hemma hos mig. Skönt som attan! Nu bara jag skulle hitta nån ork någonstans ifrån så skulle jag ta itu med mina läxor. Imorgon får jag äntligen för första gången på detta läsår åka till skolan till kl. 9!!! Tur att gubben min råkar ha ledigt från första lektionen så jag inte behöver åka dit till 8 :)
Hoppas ni haft en lika trevlig helg som jag har haft!

Bjuder på gamla bilder tills jag har orkat ta tag i kameran och fotat nya bilder!

Teaterbesök

Teaterbesöket i Vasa idag var väl helt okej, led tyvärr av värk i ryggen under hela teaterföreställningen så det gick inte riktigt att slappna av och orka hänga med. Iallafall så var det pjäsen Hemgård som vi var och kollade på. Men efter lite McDonald's mat i magen och ett inköp med godis så kunde jag gott och väl återvända hem till mitt vackra Katternö igen. Har spenderat resten utav kvällen med hunden och älskling, och tänker bara och endast ta det lugnt ikväll. Imorgon blir det lite mera action, ska bl.a försöka fara iväg ut på en ridtur om vädret tillåter, äta julgröt, och ha en trevlig dag med familjen.
Ska nu fortsätta att äta lite mera godis och krypa ner bredvid älskling, som redan halvt sover.. hmpft! :)