Sköna söndag

Hejhopp!
 
Precis sånahär söndagar önskar jag att jag hade lite oftare, såna söndagar när man inte har inplanerat särskilt mycket.  Så skönt! 
 
Denna underbart sköna söndag började iallafall med en ridtur med Zorro på ridbanan. Han gick så fint och jag blev så glader. Min fina prins! Sen dök E upp med hennes häst och jag tog Mama och så begav vi oss till travbanan i Bennäs. Idag satte jag på sportstracker och fick uppmätt en max speed på 42,3 km/h. Hon springer banne mig hårt den ponnyskrutten. 
 
Förutom ridturer så har denna söndag bestått av snaskätande, tid med familjen och en två timmars tupplur. Sen blir det bastubad och mys med tända ljus. Jag har tidigare varit arg för att det blivit höst, men just nu för tillfället kan jag inget annat än gilla läget. Sådeså! 
 
 

Det som hänt under tiden det varit tyst på bloggen:

   
1. Höstpromenad med Mama.
2. Veterinärbesök med hunden, som dessutom fick ett superfint rosa bandage. 
3. Spelat playstation med gubben. 
4. Varit med som sällskap när gubben har varit och jagat änder. Jag har däremot bara suttit i skogen och ätit grillkorv och pinnbröd, matvrak94. 
 
    
5. Gubbens jakthund som väntar på byte och däremellan är och håller mig sällskap (och äter grillkorv med mig).
6. Ridtur med min fina prins.
7. Katternö, mitt vackra Katternö. No words needed.
8. Prinsessan <3 
 
   
9. Kvällsmat åt havremopparna.
10. Selfie.
11. Varit på Wasa by night tillsammans med min fina väninna.
12. Torsdagsjakt med gubben. 
 
   
13. Jägaren <3 
14. Höstpromenad/ridtur med mor, far och hunden.
15. Prinsen fick skutta lite. 
16. Racerheppan. 

Hejdå helg, hej måndag!

Okej Måndag, jag börjar vara redo för dig nu! Vi tar en snabb genomgång av helgen som varit: 

Fredag: Jag spendera hela dagen vid UPM och jobbade vidare på slutarbetet. Hade ett möte var vi gick igenom olika program som jag kommer använda längre fram och äntligen fick vi alla inloggningsuppgifter att stämma. Senare på kvällen blev det träff med A och jag gjorde en ny dermosilbeställning, wihooo. Så nu har jag nånting att vänta på, hehe. 
 
Lördag: Steg upp och begav mig ut till stallet med syster. Sadlade Zorro och hoppade några skutt medan syster fotograferade. På ridbanan var han halvt omöjlig, rusade fram och sparkade bakut lite här och där. Men annars hoppade han riktigt fint, min herreman. Efteråt sadlade vi Mama och skuttade lite med henne. Syster som inte har suttit på hästryggen på 3 år tog även några skutt med Mama, *stolt lillasyster*. Efter att vi jobbat färdigt i stallet så begav jag mig vidare till gubbens och vi styrde båten mot Pirilö. Tyvärr fick han inget byte, men det var mysigt och skönt att sitta i skogen och värma sig vid brasan som vi gjort upp. 
 
Foto: Jenni Määttä
 
Foto: Jenni Määttä
 
 
Söndag: Begav mig ut till stallet direkt från morgonen. Red ut i terräng med båda hästarna, vilket gick helt okej. Mama var rädd för allt och inget, hoppade från ena sidan vägen till andra och fjanttade sig. Zorro däremot lyssnade inte alls utan sprang med huvudet uppe i skyarna och var överdrivet tittig. Sen blev det en lugn eftermiddag hos svärföräldrarna tillsammans med gubben. Och något mer gjorde vi inte under dagen. 
 
Så nu är jag lagom utvilad inför en ny skolvecka. Första och enda lektionen vi har idag börjar först 14:30, så jag har all tid i världen på att chilla nu innan jag måste bege mig iväg. Hamnar att vara hela veckan i Vasa, så kommer hem först på torsdag eftermiddag. Men det ska väl gå bra, har ändå så lite skola *yay*.