Naprapat

Har just haft Amanda på besök, så vi har varit och motionerat hästarna och haft en jättetrevlig kväll! :)

Blev en kort skoldag idag. Hann ha en timme engelska och lite av modde och sen åkte jag iväg till naprapaten. Ska faktiskt ta och hoppa av den ena moddekursen och försöka få in den i en annan period. De ska redan börja skriva en materialbaserad uppsats som jag aldrig ens har gjort tidigare eftersom jag inte har haft ettans kurs nå ännu! Hos naprapaten fick jag reda på att jag hade ett par låsningar i ryggen och var MYCKET spänd i högra axeln, men åtminstone känns det lite bättre nu iallafall.

Stan

Är så fruktansvärt trött efter en sånhär lång dag. Hissaprovet gick ganska bra, eller det kan man ju alltid hoppas på. Och provveckan är ÄNTLIGEN över, woohooo! Åkte till stan direkt efter skolan och for på kaffe med Inne och Caro som jag seriöst inte har träffat riktigt ordentligt sen vi gick ut 9:an. Hann sen också ut på promenad med syster och hunden, och nå mat hann vi också laga innan jag började traska iväg mot mammas jobb för att sen slippa hem.

Imorgon börjar den nya perioden i skolan, så vi får se ifall jag överlever 2 moddekurser eller ifall jag blir tvungen att hoppa av den ena. Det lär ju synas :) Hinner endast ha 2 lektioner imorgon i skolan och sen ska jag till naprapaten. Och på fredag ska vi flygare och glidflyga, yayyy! =D

Plugga

Ojoj, hann inte skriva nå blogginlägg igår då det var fullt upp här hemma =D Sköldpaddan fick ett nytt och bra hem, och Amanda kom sen hit så vi var i stallet och motionerade mina fyrbenta vänner och sånt. Verkligen en toppendag!
Har försökt plugga till sista provet för denna prov-vecka! Historia prov imorgon, ingenting fastnar och allting är helt hullerombuller i huvudet. Men då ska jag säga er, JAG TAR DET PÅ TALANG =D Hade Riku på besök här ikväll också, så då fick jag iallafall bort tankarna från historian en stund! Tummen upp för det =D
Dagens bästa bild :D