Gym

Ännu en vecka har gått = en vecka närmare sommarlov :DD
Var ute på promenad med mamma och Kenza idag, men jag kan lova er att det såg mera ut som bambin på hal is. Tänkte göra flera vurppor, men vi lyckades hålla oss på fötterna. Senare var jag med min bror och tittade på en teater i Jeppis, där Tanja var med. Den var faktiskt bättre än jag hade förväntat mej, mycket bättre, och Tanja var superduktig :)
Nu ska snart läxorna göras, sen en dusch och sen krypa ner tills sängs. Ska på gym imorgon efter skolan med Amanda och Emma, ska försöka börja träna lite mera. Har fått nog av att min rygg ska krångla, så ska försöka förbättra ryggmusklerna, och även konditionen. Kan verkligen behövas!

Sä olit oikees

Spenderade fredag-lördag hos älskling. Lika supermysigt som det alltid brukar vara :') Här hemma nu idag smättade jag ihop en muffinssmet och goda blev de. Nu är jag super illamående och har värk i axlarna, nacken och ryggen så jag tror det är bättre att jag kryper till sängs.

Day 21 – Another moment

16.10.2010
Dagen då vi två blev en ♥

Jag var så grymt nervös. Jag böt kläder ett par hundra gånger och checkade så att håret och sminket var någotsånär okej innan du äntligen dök upp dendär lördagskvällen. Du hade en lång tid innan varit en av mina bästa vänner som jag alltid pratade med, men denhär kvällen skulle bli speciell hade jag på känn. När mörkret sänkte sig över lilla Katternö-byn, gick vi ut på en liten promenad. Och påväg hem, där mitt på vägen gjorde du mitt liv till det bästa möjliga. Jag blev så obeskrivligt lycklig, och är det fortfarande, 3½ månader senare. Vi har något speciellt, och det vi delar är nånting som ingen annan nånsin kommer få uppleva. Du och jag!
Jag älskar dej, Anton ♥