No time spent in the saddle is wasted!

Värsta delen av veckan är över och jag har klarat av att hålla ett historiaföredrag som jag knappt visste nånting om, skrivit 2 textkompetenser (en kvar ännu, tyvärr) och haft ett matteförhör. Nu kan jag leva lyckligt igen, ända tills jag måste ta tag i historiaboken och plugga till måndagens prov :)

Väntar som bäst på att älskling ska avsluta sin gymnastiktimme och höra av sej ifall vi sticker ut på en ridtur eller inte, vilket jag hoppas på att vi gör! Känns som om det vore en evighet sen jag satt på hästryggen sist, trots att det var i söndags. Hade hovslagaren på besök i måndags, och båda hästarna stod så snällt stilla.. sålänge dom hade hö framför sig, såklart! :)

Nu ska jag byta bort alla skolkläder till stallkläder och sen så småningom bege mej ut till mina fyrbente vänner.

En bild från 2008 (när jag ännu hade kvar mitt någotsånär långa hår)


Mama efter att hon hade deltagit i sin första hopptävling, 2007

..

Efter en sämre dag med migrän och annat småtjaffs så ska det bli skönt att få åka iväg till Larsmo och spendera kvällen med bästa tjejerna!
Hoppas ni också får en trevlig kväll! :)

Jag saknar dig!

Har ni inte sett filmen Jag saknar dig så ska ni absolut se den. Jösses, tror jag aldrig har varit gråtfärdig så många gånger under en film som jag var under denna.

Enäggstvillingarna Cilla och Tina är bästa vänner men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla 15 år men det kommer Cilla inte få vara med om, för hon kommer att dö innan dess. Detta är historien om Tina som blir ensam kvar. Om sorgen att förlora någon nära och skulden när något är för sent att ställa till rätta.