Sommar 2014

Sommarjobbade hela sommaren på världens bästa ställe. 
Lärde mej så mycket nytt! Och ännutill på köpet fick jag lära känna fina människor samt veta hur det känns att verkligen trivas på jobbet.
 
Hästarna flyttades på sommarbete till Esse.
Blev många härliga ridturer med E och K! Långritter, barbacka ridturer, långa och fartfyllda galoppsträckor, simturer.. Det var underbart!

 
Skaffade min kära iPad. Stort hjärta till den!
 
Satt ute i trädgårdsgungan.
Fanns inget skönare än att lägga sej ner i den med sällskap av hunden efter en dag på jobbet. Älskar att bo på landet, speciellt sommartid när allt är grönt och fint. 
 
 
Tog truckkort,  työturvallisuus-, och tulityökortti. BADASS!
 
Strandhäng vid GH med brudarna.
Pratstunder, sola, chilla, äta gott. Saknar! 
 
 
 
20-års-grillfest med nära och kära. 
Och jag fick förstås ålderkris, haha. 
 
Pluggade flygteori och klarade tarkkarin för att få ta med passagerare.
Mamma och pappa var de enda som hann och vågade med på flygtur denna sommar. Kul att ha sällskap i flygplanet på flygturen. Nästs år kommer väl flera med, va?
 
Firade midsommar med de allra bästa. 
 
 
 
Den årliga hörumban. 
En av sommarens höjdpunkter! 700 höbalar plockades hem. Svettigt, men kul! Älskar doften av färskt hö.
 
Jakobsdagar.
Åt ihjäl mej på baguetter, festade, träffade nya bekanta. 
 
Färgade håret brunt.
Har inte haft såhär ljust hår på flera år. Trodde aldrig dagen skulle komma då jag skulle övergå från mörkt hår till ljust. Men sen knäppte det till i huvudet en gång, och vips blev håret ljust.
 
Villaliv.
Sena kvällar, båtturer, simturer, tid med min svärfamilj, myspys, god mat. 
 
 
Och så mycket annat roligt hann jag också med. Hade en fantastisk sommar, och ser redan framemot nästa!

Hemma på snabbvisit

JAG. SAKNAR. MITT. LÅNGA. HÅR! Bildbrist, därför en gammal bild. 
 
Är hemma i Katternö på en snabbvisit, i och med att jag endast har en lektion idag. Får på samma gång laddat batterierna lite extra så jag orkar ännu med skola i 2 dagar till. Har dessutom ingen ork att stanna i Vasa och göra nada när jag lika bra kan vara hemma med familjen och hästarna. Var igår på varsin ridtur med hästarna i ruskvädret. Kallt, men supermysigt att bara kurra ihop sej där uppe på hästryggen. Mina fina skruttar ♥
 
Denna dag går åt att göra lite skolarbeten, och sen packa väskan för att återvända till Vasa. Har börjat trivas så bra i Vasa så det känns bra att återvända. Dessutom känns det mer och mer som att jag är på rätt linje nu. Jag kämpar mej igenom kurserna, och vissa kurser går sämre än andra. Men jag biter ihop, för jag vet jag kan klara av denhär skolan! Ifall pilotyrket går i stöp, så kommer jag iallafall att ha ingenjörspappren i handen, vilket inte heller är så dåligt. Men jag har ännu inte gett upp drömmen om pilotyrket, så nästa höst ska jag söka in till skolan i Björneborg! Sen får framtiden utvisa vad jag börjar jobba som..