I've had a bad day!

Att en dag kan bli så himla dålig.. Det här var absolut inte min dag!
Vaknade med ett ryck imorse och kom ihåg att det var idag vi skulle hålla presentation i samhälls om Apple företaget. Fint, jag hade glömt att skriva ner vad exakt jag skulle prata om. På med datorn, kopiera allt om apple från wikipedia och iväg till skolan. Matematik provet gick åt pipsvängen, och nu får man gå och fundera över om man måste skriva om det eller ej. Ännutill fick jag kompletteringsuppgifter, vilket var exakt vad jag behövde efter en tung dag. FANTASTISKT! Som pricken på i:et så blev det slagsmål mellan hunden och katterna ikväll också.. Ah, så arg man kan bli!

Nog med det negativa! Hittade iallafall en studentgåva åt gubben och ett par skor när jag var med mor till lilla Jakobstad. Kompletteringsuppgiften är klar, diktanalysen är klar och bokpresentationen är klar. Nu förtjänar jag en lång och varm dusch innan jag sen kryper till sängs. Ska imorgon bitti på körlektion, vilket jag redan ser framemot. Sen blir det lite ridning efter skolan och sist men inte minst, kaffe med R, R och M som jag inte träffat på en evighet!

Lägg märke till nya hårfärgen!

Maraca-ca-ca-ca!

Flygturen till Vasa gick finfint! Lite otur med vädret hade vi påväg hem, så vi fick flyga hem i regn och rusk. Förövrigt var det awesome!

Har för fullt upp för att orka sätta nån tid på bloggen, så den får vara lite halvdöd. Har årets sista prov på onsdag, matematik ännutill.. Borde också skriva en diktanalys klart nån kväll när jag finner motivationen. Tur att sommarlovet närmar sig med stormsteg.

Min hårfärg har fått sig en ny färg, finally! Chokladbrunt blev det denna gång. Bilder kommer när jag orkar ta tag i kameran.

Flying in the air

Livet rullar på, har fullt upp med allt som ska hinnas med varje dag. Var på två flygningar idag, gick superbra. Pratade själv med flygledningen idag, vilket är ett stort framsteg. Faktiskt var det så roligt att prata, så jag förbjöd min flyglärare från att prata med dem under våra flygturer. Imorgon ska jag på sträckflygning till Vasa, vilket jag redan nu ser framemot.