I wanna go!

Allting är emot mej idag.. Matteläxan får jag inte att bli till nånting, sladden så man kan överföra bilder till datoren från telefonen är spårlöst försvunnen, telefonen vägrar att fungera som den ska osv..

Hade trots allt en helt bra skoldag idag och fick under dagen en överraskningspresent av älskling, en grymt söt liten ko-nalle! TACK! :)


Ska springa cooper imorgon på gymnastiken, behöver jag ens nämna hur mycket jag hatar det? Endera stupar jag eller så överlever jag, så enkelt är det med det!

Nu ska kaffet kokas och sen kanske jag sticker iväg till älsklings ikväll. Borde ta och försöka ännu ikväll lite mer på matteläxan, sudda och räkna igen, riva sönder lite sidor ur häftet och halvt trycka sönder pennan av all ilska när det inte går. Men det tar vi senare ikväll! :)

I'm back!

Bloggen har fått vara död under 2 veckors tid, men jag tänkte snabbt ta och informera er om att jag lever fortfarande! Var på en 5 dagars resa till Moskva med några andra från min skola + 4 andra flyglinje-gymnasier helgen efter skolstarten. Sjukt bra resa, och roligt var det! Bilder får ni se på facebook, har ingen ork att sätta upp dem hit.

Venetziansk-helgen som med världans fart svischade förbi spenderades hos min pojkvän. Vi fixade mat (som konstigt nog blev hur gott som helst), smällde lite raketer och tog det lugnt.. eller tog det nästan lugnt! Det blev lite läxläsande på söndagskväll som man inte kan kalla att ta det lugnt. Hur jag än försöker göra mina läxor så står det alltid en lika stor hög (om inte större) på skrivbordet dagen efteråt, suck! Har finska föredrag imorgon om Katternö Marthaförening.. super intressant, verkligen! Not really! Så min kväll har gått åt att skriva en sida om det på finska.

Min underbart söta telefon tycks inte vilja samarbeta med sin ägare ikväll. Slår av precis hela tiden och det går knappt att prata med någon i telefon innan den bestämmer sig för att slå av.. Arghghghh!

Det var det, så nu är jag igen (kanske) tillbaka för att skriva ner mina underbart tråkiga inlägg bara för att vara sysselsatt när jag är uttråkad!

Mästarkocken själv! ♥
Ja, jag kämpar med att få ett C ackord..