Dan före dopparedan, dagen då bilen ger upp!

Så var de sista julklapparna inhandlade. Som vanligt är jag sent ute med det, men det gick bra att från förmiddagen gå på stan när det var endast jag och pensionärer i farten, hehe. 
 
Idag hände något som jag aldrig trott har varit möjligt. Min trogna vän, min räddare i nöden under 4 års tid, min vän som har burit mej på sina axlar många hundratalas kilometer... min lila racerbil har sagt upp kontraktet. Idag när jag skulle skjutsa mormor till flygfältet så gav den upp. Kylarvätskan läckte ut och värsta rökmolnet steg upp från motorhuven. Det blir väl nån slags operation inom snar framtid, efter julen. Annars blir det puma-begravning och jag får försöka skrapa ihop mina småpengar och skaffa ny bil. Blir ingen billig jul dehär!
 
Väntar som bäst på att bastun ska bli varm. Är så trött efter dagens händelser, plus att det känns som att jag håller på att bli sjuk. Jag ska dricka varmt, njuta av en lång stund i bastun och bara försöka ta det lugnt ikväll. Jag har inte tid för att bli sjuk nu! 

God jul på er! 
 
 

Jullov, hey ho!

Juuuuullooooooov <3 
Och jag har lov fram tills 17 januari då vi kommer hem tillbaka från varmare breddgrader. Om tre veckor sätter vi oss på flyget som tar oss till Teneriffa, och jag är så excited. Äntligen värme, sol, kalla drinkar, sola, bada, köra vattenskoter osvosvosv. 
 
Min tisdagsmorgon började med att storstäda hela rummet. Ingen rolig syssla precis, men det var ett måste att göra. Snart ska jag bege mej till stallet för att mata mina fyrbenta hårbollar och sen ska jag bege mej in till Jeppis city för att handla lite julklappar och ta en kaffeskvätt med A. En väldigt skön ledig tisdag! 
 
Imorgon ska jag till jobbet för att skriva på arbetskontrakten. Japp, i februari börjar jag jobba som RCM-ingenjör vid UPM. Och jag kan nog inte vara lyckligare. Jag har ett jobb som väntar, jag blir färdig ingenjör till våren, jag ska flytta hemifrån, jag får lära mej att stå på egna ben. 2017 - jag ser så fruktansvärt mkt framemot dej! 
 
En bild från helgen då vi var på förlovningskalas/fest hos min bästa vän! <3 

Helgens händelser och Avon

Så var den helgen förbi och jag är mer än redo att ta emot en ny vecka. Jag ser verkligen inte framemot den, med tanke på att den innehåller ett föredrag, en tent samt lite mer jobb på slutarbetet. Men det är bara att bita ihop, so let's do this!! 
 
Helgen har varit rätt så lugn, vilket jag har varit glad över. Egentligen har jag väl inte gjort något vettigt under hela helgen, förutom att jag varit ut på promenader med hunden och D. Jag hade tänkt plugga till tenten, men jag fann aldrig nån motivation till det. Så istället kommer jag lämna allt till sista minuten och panikplugga sen. Och då lär jag vara riktigt sur och vresig. Bara för att jag inte pluggat i tid. Ugh. Idag längtar jag mer än nånsin tills jag får mina ingenjörspapper i handen.
 
Oh, jag fick äntligen min Avon-beställning igår. Två nya parfymer som doftar himmelskt, värmeskydd till håret och ett supernaizzz nagellack. 
 
Superflummig inlägg, I know. Tack, hej och förlåt!