(God) Morgon!

Torsdagmorgon och glädjen som kryper fram när jag vet att imorgon på förmiddagen får jag ta bussen hem. YAY! Idag vaknade jag IGEN mycket tidigare än vanligt. Tog mej an högen med disk och diskade bort det innan jag sen satte mej ner här med morgonmål och en stor kopp kaffe. 
 
De två senaste kvällarna har gått åt att tillsammans med en klasskompis skriva ett arbete om ett ämne inom Tribologi. Igår blev vi så gott som färdiga och nu är det bara några finjusteringar kvar innan det lämnas in. Efter att vi igår hade kämpat med det sista i skolarbetet så bänkade jag och kämppisen ner oss i soffan och kollade skräckfilm, Pay the Ghost. Emm, den var riktigt värdelös. 
 
Och där åkte kaffemuggen, som btw var FULL, omkull. Paniken som uppstår när man ser att man har kaffe på sin dyra "bibel" inom skolan, alltså Tekniikan Taulukkokirja. Paniken som uppstår när man inser att man har kaffe på sina högtalare och baslådan nere på golvet. Paniken som uppstår när man inser att korsordstidningen ligger nära farozonen. OCH PANIKEN SOM UPPSTÅR NÄR MAN SER ATT DET HAR HAMNAT LITE KAFFE PÅ MIN DYRA MACBOOK DATOR. Alltså, fan!! Vad lär vi oss av detta? - DRICK INTE KAFFE NÄRA DIN DYRA DATOR! Men min baby (alltså datorn) tog ingen skada, eftersom det var den första grejen jag hastigt drog undan när kaffet välte omkull. Det lönar sig att prioritera vad som är viktigt här i livet, vad man vill bibehålla och vad man inte kanske har nån nytta av. Okej, what? haha! 
 
Där slutar vi för denna gång. Måste vila mitt gamla hjärta. Och försöka hitta på nån lösning till problemet att jag inte kan dricka mera kaffe i och med att grädden är slut. Svart kaffe är inte en lösning på problemet. Och butiken ligger alltför många hundrameter bort. Det blir en morgon utan kaffe då. MEN GODMORGON PÅ ER IALLAFALL! :) 
 
En fin bild på Kenza för att göra morgonen ännu bättre <3 Åh, imorgon får jag se gullepluttan! 

Kommentera här: