2 månader har gått..

Nästan två hela månader har gått sen jag uppdaterat sist. Jag har haft noll motivation till att blogga, och egentligen så vet jag inte ens varför. Men, vi gör ett nytt försök. So here we go again! 
 
Jag kan väl börja med att berätta att jag fortfarande håller på med slutarbetet, som jag tycker har gått ganska bra hittills. Utöver slutarbetet så har jag även sökt jobb, så jag håller alla tummar och tår på att jag får platsen. Jag är mera än redo att gå in i arbetslivet, för jag vet att mina studier slutar här. Jag har inget behov av att studera vidare efter denna ingenjörsutbildning, utan jag är nöjd och glad med den utbildning jag får. Det är inte många kurser kvar i skolan, så i princip kan jag säga nu att "I DID IT!!". Efter att ha funderat fram och tillbaka hela skolgången ifall jag ska hoppa av eller inte, så kan jag nu glatt berätta att jag kommer att gå ut skolan med ingenjörspappren i handen. YAY! 

 
Vi har även bokat en södern resa under tiden jag inte varit aktiv här på le blogo. Så i januari styr jag tillsammans med mina väninnor, brorsan och pojkvännen till Teneriffa, Playa de las Americas. Det kommer ju bara vara fjärde gången jag besöker stället, hehe. Men det kommer bli såååå kul, jag är så excited! 

 
Annars har jag bara tagit vara på tiden som varit. Firat Halloween med väninnorna, varit på bastukväll med UPM-gänget, spenderat tid med nära och kära. JA, och inte att glömma, jag har börjat lyssna på julmusik samt julpyntat lite, hihi. Väntar bara på att det ska bli närmare jul så jag får riktigt ordentligt ta fram mina julkänslor. 

Kommentera här: